Onbewolkt21.5 ℃

Blij Gewicht- Gewichtscoach Alkmaar in Alkmaar

Ben je het diëten en jojoën zat en zie je door de bomen van afvallen het bos niet meer?
Heb je weinig energie en beweeg je te weinig ?
Wil je afvallen, maar wel gewoon mee eten met je gezin?
Dan ben je bij mij aan het goede adres!!!

Mijn missie:
Mijn missie is om jou aan een gezond en blij gewicht te helpen of dit nou 3 , 10 of 20 kilo eraf of erbij is. Ik ga jou helpen gezondere keuzes te maken en de juiste aanpassingen in jouw leven te maken, zodat je je levensstijl verandert en je een blijvend resultaat hebt. Dus geen honger lijden en streng diëten!Wie ben ik?
PicMonkey Collage2Mijn naam is Bianca Holvast- Laan en ben getrouwd en samen hebben we 2 dochters. Mijn hobby’s zijn mijn gezin, koken, naar het strand gaan, sporten en kou.

Ikzelf weet als geen ander wat gezonde keuzes en aanpassingen in je levensstijl met je doen. 4 jaar geleden is er bij mij reumatische artritus gediagnostiseerd en na heel veel medicijnen te hebben geprobeerd, ben ik de weg ingeslagen om naar mijn voeding te kijken. Ik ben daar veel over gaan lezen en ben andere keuzes gaan maken.

Voor mij heeft dit grote gevolgen gehad. Sinds ik dat doe heb ik minder ontstekingen, veel meer energie, kan ik me beter bewegen en weer meedraaien in mijn gezin.

Doordat ik zo anders met voeding en beweging bezig was en zag wat het met mij heeft gedaan, wilde ik heel graag andere mensen helpen om hetzelfde gevoel als mij te krijgen: weer volop in het leven staan. Ik ben de opleiding gewichtsconsulent gaan volgen en wil nu heel graag jou helpen om ook weer vol energie en met een blij gewicht door het leven te gaan.

Wat ik ook erg belangrijk vind is dat het voor iedereen laagdrempelig is en in een vertrouwde omgeving plaatsvindt, dus de afspraken vinden bij mij of bij jou aan de keukentafel plaats.

Wil je met mij de stap wagen om weer een gezond leven te leiden? Bel me direct op: 06-28594007 of vul het onderstaande formulier in voor een gratis kennismakingsgesprek en kunnen we samen kijken welk begeleidingstraject het beste bij jou past.

Zoek een bedrijf in Heiloo:

Adres
Murillohof 9
1816 XT  Alkmaar
Mobiel
06-28594007
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Blij Gewicht- Gewichtscoach Alkmaar. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map