Onbewolkt21.4 ℃

Bootschappen Watersport in Alkmaar

Bootschappen Watersport

Sinds april 2016 is Bootschappen Watersport in handen van Nautisch Centrum Nicolaas Witsen. De overname heeft ervoor gezorgd dat er in december 2016 een nieuwe megastore in Alkmaar is geopend. Bootschappen Watersport verkoopt topmerken van Epifanes tot Harken, van De IJssel tot Victron en van Yamaha tot Besto lifesaving. Hierbij staat de prijs-kwaliteit verhouding hoog in het vaandel. De winkel is gelegen op het eerder genoemde terrein van Nautisch Centrum Nicolaas Witsen waar wij u al jaren naar tevredenheid weten te helpen. Onze winkel kunt u gemakkelijk via het water bereiken door aan te leggen aan de kade van Nicolaas Witsen (Kruising Alkmaar - Alkmaardermeer - Kolhorn). Met de auto kunt u ons via de N242 (Ring Alkmaar) bereiken. Onze winkel ligt op 1 minuut rijden van deze ring. Wij hebben een ruime parkeergelegenheid waar u tijdens de openingstijden gratis kunt parkeren.

Foto's van Bootschappen Watersport

Bootschappen Watersport image 1
Bootschappen Watersport image 2

Zoek een bedrijf in Heiloo:

Adres
Kraspolderweg 4
1821 BW  Alkmaar
Telefoon
072-5301121
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Challenger Experience
30-06-2019

Review:
Het team van Nicolaas Witsen maakt echt het verschil! De deskundigheid, gemotiveerdheid en plezier wat het team, onder leiding van de eigenaar laat zien is echt klasse. De werf wordt goed geleid en beschikt over moderne hijs en transport middelen en goede opslag loodsen. Wij zijn inmiddels voor de tweede keer, met onze Hakvoort, voor grootonderhoud, bij de werf te gast geweest en we kunnen het iedereen aanbevelen. G.Duray

Geef je beoordeling over Bootschappen Watersport. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map