Zeer lichte bewolking13.5 ℃

De Vier Seizoenen in Westwoud

De Vier Seizoenen


Elk seizoen wordt er een workshop in Groendecoratie gehouden. Ik ben begonnen met Dunette de Kroon met het geven van een Zomerworkshop met High Tea. Dit viel zeer in de smaak, zodoende dat wij elk seizoen iets origineels gingen bedenken. Na een paar jaar koos Dunette ervoor om een studie te volgen en heb ik nog een jaar met mijn zus Angeline Windt samen de workshops gegeven. Daarna ben ik alleen verder gegaan. Ik doe overal waar ik ben veel inspiratie op, kom op diverse beurzen en hou me altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Ik doe dit met veel plezier en het is altijd weer inspirerend voor mezelf en leerzaam en inspirerend voor de cursisten.

Het begint al met het zoeken en verzamelen van geschikt materiaal en te kijken welke kleuren er op dat moment bij elkaar passen. Zo heeft elk seizoen vele mogelijkheden voor binnen en buiten.

Ik werk voornamelijk met natuurlijke materialen, verse planten, mossen, schors, takken en decoratieve vruchten; deze worden verwerkt in een basisproduct, zoals een schaal, vaas, frame, mand enz. zodat u er lang plezier aan kunt beleven.

Tijdens de workshop besteed ik aandacht aan:

– de techniek

– verwerken van materiaal uit de tuin

– houdbaarheid

– eigen stijl

– decoratie-tips

– ontwikkelen van eigen creativiteit

Tevens wordt tijdens de workshop alles stap voor stap uitgelegd, zodat het ook voor een beginnende cursist goed te volgen is.

Dit alles wordt in een sfeervolle en landelijke omgeving gegeven en de cursisten worden heerlijk verwend met allerlei lekkere culinaire hapjes.

Zoektermen: Groepsuitje, Workshop, Uitje, Groendecoratie, Uitgaan, Decoratie, Creatief, Groen, Voorjaarsworkshop, Zomerworkshop, Herfstworkshop, Kerstworkshop, Sfeervol

Foto's van De Vier Seizoenen

De Vier Seizoenen image 1
De Vier Seizoenen image 2
De Vier Seizoenen image 3

Zoek een bedrijf in Heiloo:

Adres
Oudijk 31
1617 KN  Westwoud
Telefoon
0229-262052
Mobiel
06-23689461
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over De Vier Seizoenen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map