Onbewolkt22.1 ℃

Hoogeboom Totaal Techniek in Zwaagdijk-West

Hoogeboom Totaal Techniek

Zowel vader Gerard als zoon Pim werkten al vele jaren binnen de loodgieter- en installatie branche. Begin dit jaar besloten zij om te gaan samenwerken en al hun ervaring op beide te terreinen in te zetten voor het eigen familiebedrijf. Zie hier de start van Hoogeboom Totaaltechniek uit Zwaagdijk-West in een notendop.

Een bijzondere samenwerking, dat kun je wel zeggen. Gerard (66) en zijn zoon Pim Hoogeboom (35) zijn er trots op dat ze samen een familiebedrijf hebben kunnen starten. Beiden hebben ze reeds vele jaren ervaring met het werk. Gerard startte met het loodgieterswerk al op zijn 15e jaar en ook Pim was er ook vroeg bij. Eerst als hulp bij zijn vader, maar later meer als installatie technicus, waar hij ook diverse opleidingen voor volgde.

U kunt Hoogeboom Totaaltechniek bellen voor de meeste uiteenlopende installatietechnieken en loodgieterswerkzaamheden. Zo heeft Gerard Hoogeboom veel expertise in huis op het gebied van dak-, zink- en loodgieterswerk. Pim Hoogeboom verzorgd, naast loodgieters- en servicewerk, het onderhouden en/of vervangen van o.a. CV-ketels, airco’s en regeltechniek. Hoogeboom Totaal Techniek kan dus breed ingezet worden. Denk aan om platte daken en zinken goten te vervangen, maar ook voor badkamers- cv-ketels- airco's- verwarmings- en ander loodgieterswerk, zoals storingen en lekkages.

Ook voor advies en/of vervanging van uw huidige CV-ketel kunt u een beroep doen op Hoogeboom Totaaltechniek. ‘We maken hiervoor graag een offerte op maat,’ legt Pim uit. ‘We komen eerst langs om ter plekke alles met de klant door te nemen. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend. En omdat we zelf weinig vaste kosten hebben, zijn onze prijzen ronduit concurrerend te noemen.’

De toekomst zien Gerard en Pim zonnig in. ‘Ik heb nog energie voor tien en voel me zeker geen 66, maar eerder 40,’ lacht Gerard. ‘Zolang het goed gaat, gaan we samen door en in de toekomst zal Pim het bedrijf overnemen.’

Zoek een bedrijf in Heiloo:

Adres
Zwaagdijk 317
1685 PB  Zwaagdijk-West
Mobiel
06-10060451
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Hoogeboom Totaal Techniek. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map