Zeer lichte bewolking13.9 ℃

Loeks Gym in Alkmaar

LOEKS GYM

Loeks Gym is een sportcentrum waar de vechtsporten kickboksen, Muay Thai, Mixed Martial Arts (MMA) en Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) worden gegeven. Daarnaast beschikt de gym over een hoogtekamer van BLM Altitude, waar hoogtetrainingen worden gegeven en is er een krachtsportgedeelte.

De sportschool bestaat al sinds 1993, toen opgericht door een aantal vrienden die een ruimte zochten om samen te trainen. Als snel groeide deze gym in het hartje van Alkmaar naar een reguliere kickboksschool met honderden leden. Dit alles onder leiding van Peter van Os.

Na een fusie van een aantal jaar met Gym Alkmaar, werkend onder de naam Van Os Gym, heeft Loeks Gym weer een eigen locatie. Peter van Os startte in juni 2012 in zijn gloednieuwe gym aan de Madame Curiestraat 7 te Alkmaar.

Bij Loeks Gym kan jong en oud terecht voor kickbokstrainingen op amateur-, gevorderd- en wedstrijdniveau. Ook voor de dames is er een aparte training.

Loeks Gym wordt gesponsord door Agro Trading, AS Security en Aiki Budo.

Zoek een bedrijf in Heiloo:

Adres
Madame Curiestraat 7A
1821 BM  Alkmaar
Mobiel
06-22965507
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Loeks Gym. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map