Zeer lichte bewolking13.9 ℃

Marco Kolt Automobielen in Alkmaar

Historie Marco Kolt
Marco Kolt is al jarenlang actief in de autobranche. Na jarenlange ervaring bij merkdealers, universele autobedrijven en autogroothandel is Marco voor zichzelf begonnen. Inmiddels is Marco Kolt Automobielen uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving van Schagen. Het aanbod occasions is uitsluitend van dealerkwaliteit, waarbij service hoog in het vaandel staat. Zijn Credo luid niet voor niks "MET ZORG GESELECTEERD...".

AUDI, BMW, MERCEDES-BENZ, KIA, SUZUKI-SPECIALIST
Marco Kolt Automobielen is al jaren DE SPECIALIST IN AUDI, BMW, MERCEDES-BENZ, VOLKSWAGEN, KIA & SUZUKI voor Alkmaar, Den Helder & Schagen. Merken die staan voor Kwaliteit, betrouwbaarheid en groot gebruikers gemak. De zelfde Kern waarden waar Marco Kolt Automobielen voor staat.

Voorraad occasions
Met een gemiddelde occasionvoorraad tussen de 60 en 70 auto’s is de kans groot dat u bij ons slaagt. Er is een grote variëteit in prijs, merken en modellen. Dagelijks is er een wisselende voorraad. Staat uw auto er vandaag niet bij? Kijkt u morgen opnieuw met de kans dat hij er nu wel bij staat. Bij interesse in onze occasions adviseren wij u telefonisch contact op te nemen om de beschikbaarheid te controleren in verband met onze snelle omloopsnelheid.

Zoek een bedrijf in Heiloo:

Adres
Koelmalaan 71
1812 PR  Alkmaar
Telefoon
072-5610011
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Marco Kolt Automobielen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map