Onbewolkt22.1 ℃

Runner Transport System B.V. in Alkmaar

Runner Transport System B.V.

Wie we zijn, wat we doen: Runner is sinds 1983 gespecialiseerd in spoedzendingen. In het totaal verwerken zo’n 60 voertuigen dagelijks spoedzendingen. Naast deze specialisatie bieden wij ook andere transportmogelijkheden. De directie is ongewijzigd en het personeelsbestand zeer constant. Onze brede klantenkring weet de herkenning door ons vaste team planners op prijs te stellen evenals de bekende gezichten van de koeriers. Het bedrijf is opgericht door Andre Dekker, nog steeds actief als directeur. De planning en administratie bestaan uit vaste medewerkers, Paul, Mark, Justin, Gertie en Marjola. Menig medewerker, chauffeur, is al 15 tot 20 jaar aan het bedrijf verbonden.

100% garantie! Met in acht neming van overmacht, garanderen wij de koerierszending voor 100%. In principe krijgt u voor de duur van de rit een chauffeur met auto ter beschikking. De koerier is middels track & trace in beeld bij de planning. Uiteraard kan elke aanvulling welke u wenst tijdens de rit worden uitgevoerd. Uw zendingen worden indien gewenst gesplitst, geneutraliseerd etc.

Op afleveradressen wordt contact gelegd met de ontvanger, zonodig gewacht, of in uw opdracht elders geleverd bij afwezigheid van de ontvanger. Als het ontvangende bedrijf gesloten is bieden wij de meest efficiënte oplossing.

Foto's van Runner Transport System B.V.

Runner Transport System B.V. image 1
Runner Transport System B.V. image 2
Runner Transport System B.V. image 3

Zoek een bedrijf in Heiloo:

Adres
Fluorietweg 18D
1812 RR  Alkmaar
Telefoon
085-7603969
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Runner Transport System B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map