Licht bewolkt19.4 ℃

Uitzendbureau Dijk&Waard in Alkmaar


Uitzendbureau Dijk&Waard


Mijn vader komt uit ’t Kruis, mijn moeder uit De Noord. Opgegroeid in het ’t centrum en samen gaan wonen in Langedijk. Natuurlijk te kermis in Zuid-scharwoude en naar de wielerronde in Sint Pancras. En op dit moment wonende in de Broekhorn waarbij letterlijk de grens in van Langedijk en Heerhugowaard door onze tuin loopt. Meer Dijk en Waard wordt het niet en zo heeft het hele team zijn of haar roots hier verworven.

We werken nu sinds 1998 als loopbaanspecialisten en hebben sindsdien vele matches mogen maken. Eind 2019 hoorden wij van de komst van Dijk&Waard en in 2020 zijn we bij elkaar gaan zitten met de benen op tafel.

Een groep van arbeidsmarktspecialisten verzamelen in een bureau die specifiek voor de regio bedrijf en professional regionaal verbindt. Zou dat haalbaar zijn? Met 33000 arbeidsplaatsen en een groot persoons- en bedrijvennetwerk is de conclusie “JA” en dus starten we voorzichtig maar gestaag aan de bouw van iets heel moois. Niet zo maar een uitzendbureau maar een die er is voor elkaar. Ver weg werken waarom? Talent van ver halen, hoezo?

Regionaal werk centraal, met elkaar en vruchtbaar voor iedereen dat is ons doel.

Zoek een bedrijf in Heiloo:

Adres
Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ  Alkmaar
Mobiel
06-34484740
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Uitzendbureau Dijk&Waard. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map